Cablu de Încărcare și Date Syrox C85-Iphone

9.00 lei

-25%

Cablu de încărcare și date Syrox C85 este accesoriul perfect pentru utilizatorii de dispozitive cu port Lightning. Proiectat pentru a oferi atât încărcare rapidă, cât și transfer de date eficient, acest cablu îmbină fiabilitatea cu funcționalitatea, fiind ideal pentru uz zilnic.

Descriere produs

Încărcare rapidă și sigură Cu o capacitate de 2.0A, cablul Syrox C85 asigură o încărcare rapidă și eficientă pentru toate dispozitivele compatibile cu portul Lightning. Acest cablu este conceput pentru a oferi o alimentare stabilă și sigură, protejând în același timp dispozitivul de supratensiuni.

Transfer rapid de date Syrox C85 nu doar încarcă dispozitivele, ci permite și transferul rapid de muzică, poze, documente și alte fișiere. Astfel, poți sincroniza și transfera date între dispozitivele tale cu ușurință și în timp record.

Compatibilitate extinsă Compatibil cu toate dispozitivele care au port Lightning, cablul Syrox C85 este perfect pentru utilizatorii de iPhone, iPad și alte gadgeturi Apple. Acest cablu este soluția ideală pentru toate nevoile tale de încărcare și transfer de date.

Design robust și durabil Cu o lungime de 100 cm, cablul oferă flexibilitate și confort în utilizare. Designul său robust asigură o durată de viață îndelungată, rezistând la uzura zilnică. Materialele de înaltă calitate utilizate în construcția sa garantează performanțe constante și fiabilitate.

Cablul Syrox C85 este alegerea ideală pentru cei care caută un accesoriu de înaltă calitate, capabil să ofere atât încărcare rapidă, cât și transfer de date eficient. Cu specificațiile sale avansate și designul durabil, acest cablu este perfect pentru utilizarea zilnică, acasă, la birou sau în călătorii. Investind în Syrox C85, beneficiezi de performanță superioară și versatilitate, având întotdeauna la îndemână o soluție de încredere pentru toate dispozitivele tale cu port Lightning.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cablu de Încărcare și Date Syrox C85-Iphone”

Adresa ta de email nu va fi publicată.