Stick de memorie de 64GB

39.00 lei

-22%

Verbatim PinStripe USB 2.0 Drive de 64GB este soluția ideală pentru nevoile dvs. de stocare și transfer de date. Acest stick USB oferă un spațiu generos de stocare, perfect pentru documente, fotografii, muzică și videoclipuri. Cu un design durabil și elegant, PinStripe asigură păstrarea în siguranță a datelor dvs., fiind totodată ușor de transportat datorită dimensiunilor sale compacte.

Descriere produs

Verbatim PinStripe USB 2.0 Drive oferă o capacitate de stocare de 64GB și este echipat cu o interfață USB 2.0, compatibilă și cu porturile USB 3.2 Gen 1. Acest stick este compatibil cu sistemele de operare Windows 10, 8, 7 și Mac OS X 10.4 sau versiuni mai recente. Designul său compact și ușor, cu conector USB retractabil, face ca PinStripe să fie ideal pentru utilizarea zilnică și pentru stocarea în siguranță a datelor importante.

Verbatim PinStripe USB 2.0 Drive este perfect pentru utilizarea zilnică, fie că aveți nevoie să transferați fișiere între diferite dispozitive sau să stocați date importante pentru acces ulterior. Conectați stick-ul la orice port USB al computerului și transferați fișierele rapid și ușor prin funcția de “drag and drop”.

Interfața USB 2.0 este compatibilă și cu versiunile anterioare USB 1.1, asigurând astfel o compatibilitate extinsă. Stick-ul este compatibil cu sistemele de operare Windows 10, 8, 7 și Mac OS X 10.4 sau versiuni superioare. Dimensiunile compacte ale produsului facilitează portabilitatea și utilizarea confortabilă. Verbatim PinStripe USB 2.0 Drive beneficiază de o garanție limitată, oferind astfel siguranță și fiabilitate utilizatorilor.

Acest stick USB este potrivit pentru studenți, profesioniști și utilizatori de zi cu zi care au nevoie de o soluție de stocare fiabilă și portabilă. Capacitatea mare de stocare de 64GB vă permite să salvați și să transportați cu ușurință o cantitate mare de date, de la documente de birou și prezentări până la fișiere multimedia și colecții de fotografii.

Verbatim PinStripe USB 2.0 Drive de 64GB este o alegere excelentă pentru oricine are nevoie de o soluție de stocare portabilă, sigură și eficientă. Cu un design robust și capacitate de stocare generoasă, acest stick USB îndeplinește toate cerințele pentru transferul și păstrarea datelor importante.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Stick de memorie de 64GB”

Adresa ta de email nu va fi publicată.