Telefon mobil Nokia 8210, Nokia, Dual SIM, Albastru

180.00 lei

-22%

Telefon mobil Nokia 8210, Nokia, Dual SIM, Albastru

Categorii:

Descriere produs

Comunicare elegantă

Nokia 8210  aduce un omagiu clasicilor cu un design îndrăzneț și culori vibrante. Acest telefon oferă caracteristici excelente, sunet clar și o conexiune rapidă. Cu un afișaj mare și o interfață intuitivă, este mai ușor ca niciodată să porți conversații și să trimiți mesaje.

Durabilitate

Cu o baterie de capacitate mare, Nokia 8210 oferă săptămâni de timp de așteptare, permițându-ți să te deconectezi cu liniște sufletească. Tehnologia VoLTE îți asigură un timp de convorbire prelungit și o calitate clară a vocii.

Calitate Nokia

Nokia 8210 păstrează calitatea de fabricație caracteristică brandului, asigurând durabilitate și un design elegant. Acest telefon a fost riguros testat pentru a îndeplini standardele stricte de durabilitate ale Nokia.

Inspirat din trecut, conceput pentru viitor

Nokia 8210  aduce un omagiu predecesorilor săi prin linii îndrăznețe și culori strălucitoare. Cu sunet clar, afișaj mare și interfață simplă, comunicarea devine mai ușoară. Playerul MP3 încorporat și radioul FM fără fir îți permit să asculți muzica preferată oriunde, fără nevoie de căști. Bateria de mare capacitate asigură un timp de convorbire lung și săptămâni de timp de așteptare, oferindu-ți încredere în utilizare.

Baterie de lungă durată

Bateria de mare capacitate îți permite să vorbești mai mult timp fără întreruperi, oferindu-ți libertatea de a comunica pe termen lung.

Cameră încorporată

Surprinde cele mai frumoase momente din viață cu camera încorporată și împărtășește-le cu cei dragi.

Afișaj mare și interfață intuitivă

Nokia 8210 este ușor de utilizat, având un afișaj mare și o interfață simplă. Telefonul se potrivește perfect în mână și în buzunar.

Design clasic, reimaginat

Nokia 8210 combină un design îndrăzneț cu culori strălucitoare și funcții moderne, păstrând calitatea și durabilitatea caracteristică Nokia.

Accesibilitate ușoară

Nokia 8210  este proiectat pentru a fi ușor de utilizat, cu un afișaj mare și o interfață simplă. Telefonul se potrivește perfect în mână și în buzunar.

Baterie de lungă durată

Cu o baterie de mare capacitate, Nokia 8210  oferă ore de convorbire și săptămâni de timp de așteptare, astfel încât să te poți concentra pe utilizare, nu pe încărcare.

Cameră încorporată

Surprinde și împărtășește cele mai frumoase momente din viață cu camera încorporată.

Divertisment pe măsură

Bucură-te de muzica preferată cu playerul MP3 încorporat. Perfect pentru a-ți însenina ziua, oriunde te-ai afla.

Radio FM

Ascultă emisiunile preferate de muzică și sport, acasă sau din mers.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Telefon mobil Nokia 8210, Nokia, Dual SIM, Albastru”

Adresa ta de email nu va fi publicată.