Telefon mobil Samsung Keystone 2 GT-E1207Y, Negru

99.00 lei

-21%

Telefon mobil Samsung Keystone 2 GT-E1207Y, negru

Descoperă telefonul Samsung Keystone 2 GT-E1207Y, un dispozitiv compact și eficient, ideal pentru cei care apreciază simplitatea și funcționalitatea de bază. Acest telefon mobil, dotat cu Dual SIM, îți permite să gestionezi două numere de telefon simultan, fiind perfect pentru separarea apelurilor personale de cele de serviciu.

Samsung Keystone 2 vine echipat cu un ecran TFT de 1.5 inch (38.6 mm), care oferă o vizualizare clară și ușor de citit. Deși dimensiunea ecranului este mică, afișajul este optimizat pentru a asigura o utilizare confortabilă în orice condiții.

Categorii:

Descriere produs

Acest telefon funcționează pe rețele GSM Quad Band (850/900/1800/1900 MHz), asigurând o acoperire largă și conexiuni stabile. Cu o baterie de 800 mAh, Samsung Keystone 2 oferă o autonomie extinsă, astfel încât să rămâi conectat pe durata întregii zile fără a te preocupa de reîncărcare frecventă.

Funcțiile suplimentare includ un radio FM pentru a te bucura de muzică și știri, precum și o lanternă încorporată, utilă în situații de urgență sau în zone cu iluminare redusă. De asemenea, telefonul este echipat cu jocuri simple pentru a te distra în momentele de relaxare.

Samsung Keystone 2 GT-E1207Y este alegerea perfectă pentru cei care doresc un telefon de bază, fiabil și ușor de utilizat, ideal pentru apeluri și mesaje text. Având un design robust și o serie de funcții esențiale, acest telefon îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru comunicare zilnică.

Alege Samsung Keystone 2 pentru simplitate și eficiență într-un design compact și accesibil.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Telefon mobil Samsung Keystone 2 GT-E1207Y, Negru”

Adresa ta de email nu va fi publicată.