Căști Haino Teko Air-3

100.00 lei

-23%

Căști Haino Teko Air-3

Caracteristici principale:

 • Anulare a zgomotului: Căștile Air-3 sunt echipate cu tehnologie avansată de anulare a zgomotului, asigurând o experiență auditivă captivantă prin reducerea zgomotului ambiental.
 • Compatibilitate: Potrivite atât pentru dispozitive Android, cât și iOS.
 • Durata de viață a bateriei: Până la 3 ore de muzică sau apeluri continue, extinsă la 9 ore cu ajutorul carcasei de încărcare.
 • Design prietenos cu utilizatorul:
  • Senzor tactil: Control facil prin puncte tactile pe căști.
  • Pornire/Oprire automată: Se pornesc și se opresc automat pentru comoditate.
  • Schimbarea numelui: Posibilitatea de a personaliza numele dispozitivului.
  • Afișaj baterie: Indicator clar al stării bateriei.
 • Accesorii:
  • Husă: Vine cu o husă de protecție.
  • Funcționalitate de schimbare a căștilor

Descriere produs

Descoperă performanța superioară și calitatea deosebită a căștilor Haino Teko Air-3, un produs emblematic al mărcii Haino Teko Germania. Aceste căști sunt proiectate pentru a oferi o experiență audio de neegalat, fiind ideale atât pentru utilizatorii de Android, cât și pentru cei de iOS.

Tehnologie de Anulare a Zgomotului Bucură-te de sunet clar și fără întreruperi datorită tehnologiei avansate de anulare a zgomotului. Căștile Air-3 reduc eficient zgomotul ambiental, permițându-ți să te concentrezi pe muzică sau apeluri.

Compatibilitate Extinsă Căștile Haino Teko Air-3 sunt compatibile atât cu dispozitivele Android, cât și cu cele iOS, oferindu-ți flexibilitatea de a le folosi indiferent de tipul smartphone-ului tău.

Durată de Viață Impresionantă a Bateriei Ascultă muzica preferată sau participă la apeluri timp de până la 3 ore cu o singură încărcare, și extinde această durată la 9 ore utilizând carcasa de încărcare inclusă. Niciodată nu vei rămâne fără energie atunci când ai nevoie.

Design Ergonomic și Funcțional Căștile Air-3 sunt echipate cu puncte tactile pentru un control facil și intuitiv. Funcția de pornire și oprire automată adaugă un plus de comoditate, iar posibilitatea de a schimba numele dispozitivului permite o personalizare ușoară. Indicatorul de baterie îți arată clar nivelul de încărcare, astfel încât să știi mereu cât timp mai ai la dispoziție.

Accesorii Incluse Fiecare pereche de căști vine cu o husă de protecție gratuită, asigurându-ți că dispozitivul rămâne în condiții perfecte, chiar și în timpul transportului. De asemenea, căștile oferă funcționalitate de schimbare rapidă între urechi pentru un confort sporit.

Căștile Haino Teko Air-3 sunt alegerea perfectă pentru cei care doresc să îmbine calitatea audio superioară cu un design modern și funcționalități avansate. Indiferent dacă ești un utilizator Android sau iOS, aceste căști îți vor transforma experiența de ascultare într-una excepțională. Investind în Haino Teko Air-3, investești în calitate, inovație și confort.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Căști Haino Teko Air-3”

Adresa ta de email nu va fi publicată.