Adaptor de Alimentare 45W PD USB-C, Alb

45.00 lei

-25%

Adaptorul de alimentare 45W PD USB-C este soluția perfectă pentru încărcarea rapidă și eficientă a dispozitivelor dvs. Acest adaptor este compatibil cu o gamă largă de dispozitive, inclusiv telefoane Android și iPhone. Cu o putere maximă de 45W, acest adaptor asigură încărcarea rapidă a dispozitivelor, economisind timp și asigurând o utilizare continuă a acestora.

  • Putere Maximă: 45W (PD 3.0 PPS)
  • Compatibilitate: Dispozitive Android și iPhone
  • Intrare: 100-240V AC, 50-60Hz
  • Ieșire: 3.3-11.0V DC, 2.25A
  • Cod Produs: EP-TA845XBEGCN
  • Fabricat în: China
  • Anul Fabricării: 2023

Descriere produs

Adaptorul de alimentare 45W PD USB-C oferă o încărcare super rapidă (PD 3.0 PPS cu o putere maximă de 45W). Este compatibil cu dispozitive Android și iPhone, asigurând o versatilitate ridicată. Pachetul include adaptorul de alimentare și un ghid de utilizare (cablul USB nu este inclus). Adaptorul este fabricat din materiale de înaltă calitate, asigurând durabilitate și performanță fiabilă.

Adaptorul de alimentare 45W PD USB-C este ideal pentru utilizarea zilnică, fie că sunteți acasă, la birou sau în călătorii. Conectați-l la o priză și apoi la dispozitivul dvs. pentru a beneficia de încărcare rapidă și eficientă. Designul compact și portabil face ca acest adaptor să fie ușor de transportat oriunde aveți nevoie de el.

Adaptorul de alimentare 45W PD USB-C este ideal pentru studenți, profesioniști și utilizatori care au nevoie de o soluție rapidă și eficientă de încărcare pentru dispozitivele lor. Capacitatea de încărcare rapidă asigură că dispozitivele dvs. sunt mereu gata de utilizare, fie că este vorba de telefoane mobile, tablete sau alte dispozitive compatibile.

Adaptorul de alimentare 45W PD USB-C este o alegere excelentă pentru oricine are nevoie de o soluție de încărcare rapidă și eficientă. Cu un design compact și portabil, acest adaptor oferă performanțe de înaltă calitate și fiabilitate, asigurând că dispozitivele dvs. sunt mereu încărcate și gata de utilizare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Adaptor de Alimentare 45W PD USB-C, Alb”

Adresa ta de email nu va fi publicată.