Căști Wireless SYROX MX25, Negre

95.00 lei

-14%

Căștile wireless SYROX MX25 TWS sunt proiectate pentru a oferi o calitate a sunetului de înaltă fidelitate, asigurând o experiență auditivă superioară. Cu un design ergonomic și tehnologie True Wireless Stereo (TWS), aceste căști oferă confort și libertate de mișcare, fiind perfecte pentru utilizarea zilnică. Modelul MX25 este echipat cu Bluetooth 5.3, asigurând o conexiune stabilă și eficientă.

Descriere produs

Căștile SYROX MX25 oferă o durată de așteptare de până la 60 de ore și o durată de redare a muzicii de până la 4 ore. Timpul de convorbire este de 3,5 ore, iar timpul de încărcare este de aproximativ 1,5 ore. Bateria căștilor are o capacitate de 20 mAh, iar cutia de încărcare are o capacitate de 250 mAh, oferind mai multe încărcări complete pentru căști.

Utilizare

Căștile wireless SYROX MX25 TWS sunt ideale pentru diverse activități zilnice, de la ascultarea muzicii și vizionarea videoclipurilor, până la apeluri telefonice. Designul ergonomic asigură o fixare confortabilă și sigură, în timp ce tehnologia de reducere a zgomotului îmbunătățește experiența auditivă, permițându-vă să vă bucurați de un sunet clar și detaliat.

Specificații Tehnice

  • Model TWS: MX25
  • Versiune Bluetooth: 5.3
  • Timp de așteptare: 60 ore
  • Timp de redare muzică: 4 ore
  • Timp de convorbire: 3,5 ore
  • Timp de încărcare: 1,5 ore
  • Capacitate baterie cutie: 250 mAh
  • Capacitate baterie căști: 20 mAh

Căștile SYROX MX25 TWS sunt perfecte pentru utilizatorii activi care au nevoie de o soluție audio de încredere pentru activitățile zilnice, cum ar fi antrenamentele, naveta sau munca la birou. Tehnologia avansată și durata lungă de viață a bateriei asigură o utilizare fără întreruperi pe parcursul întregii zile.

Căștile wireless SYROX MX25 TWS sunt o alegere excelentă pentru oricine dorește o experiență audio de înaltă calitate, cu un design ergonomic și fără fir. Cu caracteristici avansate și o durată de viață a bateriei generoasă, aceste căști oferă o performanță excelentă și un confort deosebit în utilizarea zilnică.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Căști Wireless SYROX MX25, Negre”

Adresa ta de email nu va fi publicată.